Postet nga: shkelzen ibrahimi

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Gjykimi ndaj ortopedit të akuzuar se ishte kapur nën masa të fshehta duke marrë ryshfet

Sabit Sllamniku i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si Kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit është ballafaquar me dëgjimin e dy dë...

Prokurori kandidat për anëtar të KPK-së, dështon seanca ndaj të akuzuarve për falsifikimin e lejeve të armëve

Seanca ndaj të akuzuarit Atdhetar e Hashim Rexhepi dhe Qëndrim Veselaj të akuzuar për falsifikim të lejeve për armë ka dështuar të mbahet.

Prokurorët e Prishtinës zgjedhin anëtarin e tyre në Këshillin Prokurorial

Jehona Grantolli, prokurore në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, është zgjedhur anëtare e Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Hulumtimi i "Jeta në Kosovë": Gjykata dënon mësuesin nga Drenasi për falsifikim të notave të nxënësve

Gjykata në Prishtinë e ka gjetur fajtor mësuesin Fehmi Ramaj, i cili po akuzohej për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar.

Dosja e Prokurorisë: Ish-zyrtarët e Kadastrit të Prishtinës regjistruan prona me aktgjykim të falsifikuar

Ish-drejtori i Gjeodezisë dhe Kadastrit në Komunën e Prishtinës, Shiqeri Spahiu, dhe ish-shefi i Kadastrit Ramush Thaçi, janë ulur në bankën e të akuzuarve. Ata akuzohen ...

E pranon fajin mësuesi nga Drenasi që falsifikoi notat

Falsifikimi i 12 notave në lëndën e biologjisë për nxënësit e klasës së 9-të të shkollës fillore “Shote Galica” në Drenas e uli sot ...

Dosja e Prokurorisë - Zyrtari KGjK-së flasifikoi dokumentin zyrtar

Bedri Duraku, është ulur në bankën e të akuzuarit për t`u përballur me akuzat e prokurorisë për falsifikim të dokumentit.