Postet nga: shkarkimi

Tiranë: Gjykata Kushtetuese kalon për një seancë publike shkarkimin e Presidentit Meta

Gjykata Kushtetuese vendosi të premten të kalojë për shqyrtim në seancë plenare publike vendimin e Kuvendit për shkarkimin e Presidentit të Republikës Ilir Meta për shkelje ...

Shkarkohet u.d. kryeshefi i “Trepçës”, Rafet Ibishi

Pas gati gjashtë muajsh në detyrë, është shkarkuar nga pozita e ushtruesit të detyrës së kryeshefit ekzekutiv të “Trepçës”, Rafet Ibishi.

Shoqata ‘Pro Arte’: Ministër, na trego pse nuk e shkarkove Arben Zharkun?

Shoqata e Artisteve të Filmit, “Pro Arte” i ka kërkuar ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, që të ndërmarr veprime konkrete dhe emergjente karshi obligimeve ligjore që ...

E shkarkuan deputetët, anëtarja e bordit të KOSTT-it paralajmëron ankesë në Gjykatën Kushtetuese

Gjatë ditës së sotme Kuvendi i Kosovës me 68 vota për asnjë kundër dhe 10 abstenime e ka shkarkuar Xhyldane Kiçmarin nga pozita e anëtares së ...

Procedura e shkarkimit të anëtarëve të zgjedhur nga Kuvendi, sipas Ligjit për KGjK-në

Komisioni për Legjislacion sot ka iniciuar shkarkimin e anëtarit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës-së/gjyqtarit të Gjykatës së Apelit, Driton Muharremi, pas skandalit me ...

Rekomandohet shkarkimi i gjyqtarit Driton Muharremi

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme sot.

Shkarkimi i bordit të RTK-së sot në rend dite në seancën e Kuvendit

Kuvendi i Kosovës vazhdon edhe sot punimet. Në seancën e sotme që është vazhdim i të djeshmes pritet të shqyrtohen edhe tri pika të rendit të ditës.

Iniciohet shkarkimi i rektorit të Universitetit të Prizrenit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” sot do të diskutoj mundësinë e shkarkimit të rektorit të këtij universiteti, Ismet Temaj.