Postet nga: shkarkimi i bordit

Shkarkohen tre anëtarë të bordit të ‘INFRAKOS’, emërohet bordi i përkohshëm

Kabineti qeveritar ka shkarkuar tre anëtarët e bordit të ndërmarrjes publike “Infrakos”.

Deputeti Shala: ZRRE ka neglizhuar edhe aspektet humane edhe ligjore

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala ka thënë se Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Kosovës ka neglizhuar aspektet edhe humane edhe ligjore.

Sindikata e Punëtorëve e RTK-së kërkon emërimin e Bordit të ri

 

Shkarkohet bordi i specializimeve ende pa i bërë një vit, ish kryesuesi i bordit i painformuar për këtë

Bordi për shkollim specialistik nuk arriti të mbajë mandatin deri në fund, edhe pse mandati i bordit është tre vjeçar ende pa i bërë një vit u ...

Inicohet për në Kuvend shkarkimi i bordit të RTK-së

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal me shumicë votash ka iniciuar shkarkimin e bordit të Radio Televizionit Publik të Kosovës.

Agim Veliu: Shkarkimi i bordit të RTK-së nga LVV ka për qëllim kapjen e RTK-së

Agim Veliu, deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës tha se shkarkimi i anëtareve të bordit të Radio Televizionit Publik ka për qëllim kapjen e këtij ...

Mërgim Lushtaku: Shkarkimi i bordit të RTK-së është politik

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, është duke shqyrtuar pikën e vetme e rendit të ditës që ka të bëjë me rekomandimin ...

Kurti: Bëmë hapin e parë drejt themelimit të Fondit Sovran

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, përmes një postimi në llogarinë e tij në rrjetin social Facebook ka reaguar për votimin e Kuvendit për ...