Postet nga: Shkarkimet

Lekaj: Shkarkim - emërimet e bordeve, janë politike

Deputeti i Aleancës për Armërinë e Kosovës, Pal Lekaj shkarkimet e më pas emërimet e bordeve nga Qeveria Kurti 2 i ka quajtur politike.

Xhelal Sveçla flet për arsyet e shkarkimit të Riza Shillovës

Xhelal Sveçla, ministër i Punëve të Brendshme në emisionin #KALLXOPernime ka folur për shkarkimin e Riza Shillovës nga pozita e Drejtorit të Departamentit të Hetimeve ...

Gazmend Hoxha pritet ta marrë detyrën e drejtorit të Operacioneve në Policinë e Kosovës

Ish-drejtori i Departamentit për Siguri Publike, Gazmend Hoxha, pritet të marrë detyrën e drejtorit të Operacioneve në Policinë e Kosovës.

Gjykata bllokon konkursin e Policisë së Kosovës ndërsa refuzon kërkesën e ish-kryeshefes së IPK-së për masë të sigurisë

Gjykata e Prishtinës ka vendosur që të aprovojë njërën nga dy kërkesat të cilat kishte pranuar nga ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj dhe ...

Haskuka në ‘gjueti’ për drejtorë të rinj të Komunës

 

Kryeshefi dhe anëtarët e Bordit të Telekomit largohen nga ndërtesa, nuk tregojnë për vendimet e marra

Ka përfunduar mbledhja e bordit të përkohshëm të Telekomit të Kosovës. Anëtarët e Bordit të përkohshëm kanë dalë nga ndërtesa e ...

Sindikata e Postës kundër shkarkimeve të sotme

Sindikale e Punëtorëve të Postës së Kosovës i kishte shkruar letër Bordit të Postës së Kosovës duke kërkuar nga ta që të ...

Kryesuesi i Bordit flet për shkarkimet e sotme në Postë

Kryesuesi i bordit të ndërmarrjes publike, Posta e Kosovës, Mentor Arifaj, ka thënë se shkarkimet e sotme në Postën e Kosovës janë bërë në ...