Postet nga: Shfaqja

Shfaqja ‘Lulet’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Dodona’

Shfaqja “Lulet” me regji të Naser Shatrollit jepet të hënën më 20.05.2024, në Teatrin e qytetit të Prishtinës “Dodona”.

Shfaqja ‘Fluturimi mbi folenë e qyqes’ jepet të shtunën premierë në Ferizaj

Shfaqja “Fluturimi mbi folenë e qyqes” e autorit Dale Wasserman me regji të Erson Zymberit jepet nesër, 20.04.2024, në ora 20:00, premierë në Teatrin e Qytetit në Ferizaj “Adriana Abdullahu”.

Teatri i Mitrovicës merr pjesë në festivalin ‘Sitfy Poland’ në Poloni

Teatri i Qytetit të Mitrovicës “Muharrem Qena” do të marrë pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit, ‘Sitfy Poland” në Krakovë të Polonisë.

“The Best European Show”, bashkëprodhimi teatror i TKK-së dhe katër teatrove evropiane do të shfaqet në Prishtinë

Shfaqja “The Best European Show”, bashkëprodhim i Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe 4 teatrove evropiane do të prezantohet në Prishtinë me 25 dhe 26 prill 2024.

Tre filma kosovarë shfaqen në ‘CineMarket’ në Oslo të Norvegjisë

Tre  filma nga Kosova do të shfaqen në “CineMarket” gjatë këtij muaj (prill 2024) në Oslo të  Norvegjisë.

Komedia 'Gugle Love' shfaqet për Ditën Ndërkombëtare të Romëve në Prizren

Teatri Rom “Nexhip Menekshe” në Prizren do të shfaqë premierën e komedisë “Gugle Love” (Funny Money) për Ditën Ndërkombëtare të Romëve, 8 Prillin.

Shfaqja 'Të negociosh paqen" do të prezantohet në Hamburg të Gjermanisë

Shfaqja e Qendrës Multimedia "Të negociosh paqen" (Negotiating Peace) do të prezantohet gatë këtij muaji në Hamburg të Gjermanisë.

‘Kamarja e turpit’, sot premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot, më 19.03. 2024, në ora  20:00, premierën “Kamarja e turpit” të Ismail Kadares, me regji të Kushtrim Koliqit.