Postet nga: Sherif Krasniqi

Tetë vite nga vrasja e sigurimit në lokalin 'Bon Vivant', të akuzuarit po gjykohen për të katërtën herë

Sherif Krasniqi dhe Masar Gërdovci, të akuzuar për vrasjen e Rrahman Ukës, roje në lokalin 'Bon Vivant në vitin 2014-të, janë ulur sërish sot në bankë...

Për herë të tretë në rigjykim rasti i vrasjes së rojës në lokalin “Bon Vivant”

Rasti i vrasjes së rojës në lokalin “Bon Vivant” për herë të tretë pritet të kthehet në rigjykim.

Vrasja në ‘Bon Vivant’, të akuzuarit shpallen fajtor për të tretën herë

Gjykata në Prishtinë ka gjetur fajtor për herën e tretë Sherif Krasniqin dhe Masar Gërdovcin për vrasjen e vitit 2014 në lokalin ‘Bon Vivant’ , pasi që rasti ...

Vrasja në 'Bon Vivant', të akuzuarit mbrohen në heshtje

Procesi gjyqësor lidhur me vrasjen në lokalin ‘Bon Vivant’, vrasje e cila kishte ndodhur në vitin 2014 po vije drejt fundit. Në këtë rast të akuzuar janë Masar Gë...

Anulohet seanca për rastin e vrasjes që kishte ndodhur në ‘Bon Viant‘

 

Rrëfimi i policit për rastin e vrasjes në ‘Bon Vivant’

 

Vrasja në ‘Bon Vivant’, mbrojtja kërkoi lirimin nga paraburgimi për të akuzuarit

 

Dëshmitari arrin të identifikoj të arrestuarin në natën e vrasjes në lokalin ‘Bon Vivant’

Dy të akuzuarit Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi për vrasjen e Rrahman Uka në lokalin ‘Bon Vivant’ në tetor të vitit 2014  janë ballafaquar me rrëfimet e dë...