Postet nga: Shërbime

Për tre muajt prill-qershor, u rrit shitja dhe punësimi në tregti e shërbime

Volumi i shitjeve në tregti e shërbime, shënoi rritje në tremujorin e dytë të sivjetmë në raport me periudhën e njëjtë të vitit 2020. Së bashku me ...

Besim Kodra: Një pacient me COVID-19 blen barna deri në 5 mijë euro

Besim Kodra nga Shoqata e të drejtave të pacientëve në Kosovë ka thënë se pacientët në Kosovë kanë paguar derti në 5 mijë euro për të marrë ...

Mënyra më e shpejtë, e lirë dhe e sigurt për të realizuar pagesa dhe transfere parash

Partneri juaj VllesaPagesa ka lansuar aplikacionin për shërbime të pagesave dhe transfere parash nëpërmjet kuletës digjitale VllesaWallet.

Klinika e Neurologjisë me shërbime të reja mjekësore

Zyra për informim e Qendrës Klinikë Universitare të Kosovës ka njoftuar për shtimin e shërbimeve të reja në Klinikën e Neurologjisë.

Prishtinë, fluks i qytetarëve për të marrë shërbime në komunë, javën e kaluar Kamenica zgjati orarin e punës

Numër i madh i qytetarëve ia kanë mësyrë objektit të vjetër të Komunës së Prishtinës për të marrë shërbime.

QKMF-ja në Vushtrri nga nesër ofron shërbime vetëm me termine

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Vushtrri prej nesër do të ofrojë shërbime shëndetësore për pacientë vetëm sipas termineve që caktohen përmes ...

BE-së i Zbehet Epërsia në Tregtinë e Shërbimeve

Në vitin 2014, teprica në tregtinë ndërkombëtare të shërbimeve të Bashkimit Evropian shënoi rënie në 162.9 miliardë euro, për herë të parë gjatë 5 viteve. Kjo u ...