Postet nga: Shëndetësia

QKMF në Gjakovë mohon se kanë çmime të ndryshme për bashkëatdhetarët

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Gjakovë ka mohuar se kanë aplikuar çmime diskriminuese ndaj bashkëatdhetarëve për shërbime mjekësore.

Qendrat e Mjekësisë Familjare që punojnë edhe natën në Prishtinë

Qytetarët e Prishtinës gjithmonë i’a mësyjnë qendrave më të afërta të Mjekësisë Familjare për shërbime shëndetësore. Megjithatë, jo çdo qendë...

Ismaili - Mustafës: Fjalët nuk rrëzojnë qeveri

Ministri i Shëndetësisë dhe nënkryetari i PDK-së Uran Ismaili i është kundërpërgjigjur kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa në lidhje me rrë...

Kosova e Turqia nënshkruajnë planin e veprimit për bashkëpunim në shëndetësi

Bashkëpunimi në fushën e shëndetit publik, emergjencave mjekësore, fushën e kontrollit të infeksioneve spitalore dhe shërbimeve të kujdesit intensiv, fushën e mjekësisë ...

I arrestuari Armend Agani, fitues i dhjetëra tenderëve në shëndetësi

Armend Agani, kushëriri i ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Aganit, është arrestuar gjatë muajit prill së bashku me Ljiljana Smiliq, në lidhje me hapjen e poliklinikës “Bel ...

Ismaili zotohet se do të investohet në kujdesin primar shëndetësor në komuna

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, u ka dorëzuar sot kryetarëve të 38 komunave të Kosovës raportin kombëtar “Cilësia e Kujdesit”, i mbështetur nga ...

Ismaili premton dyfishimin e inspektorëve shëndetësorë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, në raportimin e tij në komisionin parlamentar për shëndetësi, ka premtuar se gjatë këtij viti do ta bëhet ...

Mantelbardhët kërcënojnë me 'rebelim' nëse nuk u rriten pagat

Federata Sindikale e Shëndetësisë në një takim me Komisionin parlamentar për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale shpalosi shqetësimet e tyre në lidhje me ...