Postet nga: Shëndetësia në Kosovë

Analizat e Gabuara Ia Shtyjnë Operimin

Pensionisti Jakup Muzaqi më 3 shkurt të këtij viti ka shkuar në QKMF e Vushtrrisë për të bërë analizat e nevojshme para nënshtrimit të operacionit të syve ...

Flet i Aksidentuari që Gati Vdiq nga Neglizhenca e Mjekëve

Në emisionin e sotëm “Jeta në Kosovë”, mund të ndiqni hulumtimin mbi diagnozat kundërthënëse që iu bënë një qytetari të Kosovës nga QKUK dhe ...

‘Jeta në Kosovë’ Sonte me Dy Hulumtime për Shëndetësinë

Në hulumtimin e parë, pacienti i cili kishte pësuar lëndime serioze në një aksident trafiku tregon se sa qëndroi i shtrirë në QKUK me brinjë të thyera ...

Mamitë e Kosovës Ankohen për Mbylljen e Materniteteve

Mamia Xhejrane Lokaj nga Dragashi tha se deri më tash janë mbyllur disa maternitete.

Rrëfimi për Pacienten që Thotë se u Paralizua Pas Operimit

66 vjeçarja Nizafete Pozhegu në mars të vitit të kaluar ishte shtrirë në spitalin regjionaltë Gjakovës “Isa Grezda” pasi që dyshohej se kishte probleme me tëmthin.

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Paralizimi i Mistershëm i Gruas nga Gjakova

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Paralizimi i Mistershëm i Gruas nga Gjakova

Hulumtimi ka nisur kur familjarët e pacientës kanë raportuar rastin në KALLXO.com.

Kundër Diskriminimit të Pacientëve me Epilepsi

Kundër Diskriminimit të Pacientëve me Epilepsi

Dita Ndërkombëtare Kundër Epilepsisë i gjen personat e prekur nga kjo sëmundje duke u përballur me shumë vështirësi, u tha sot në një ...

Shëndeti i Lig i QKUK-së

Shëndeti i Lig i QKUK-së

Leonora Shabani thotë se nuk ka pasur përvojë të mirë me Qendrën Klinike Universitare gjatë disa viteve sa vajza e saj, tashmë e ndjerë, Mjalta, ishte trajtuar në ...