Postet nga: Shëndetësia në Kosovë

Sfida e Një Prindi - Ku ta Trajtojë Fëmijën me Kancer?

Besa, 17-vjeçare e prekur me kancer të gjakut, nuk po gjen shërim në Kosovë. Babai i saj Maliqi, duke folur për Radion Evropa e Lirë, tha se ...

Drejtori: Ka Mungesë të Barnave Esenciale në QKUK

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Basri Sejdiu, tha sot se Qendra Klinike Universitare (QKUK) është duke u përballur edhe më tej me mungesë ...

Gripi në Kosovë Prek Mbi 20 Mijë Njerëz

Gripi në Kosovë që nga muaji tetor i vitit të kaluar, e deri më datën 21.01 2018 , ka prekur 21 mijë e 350 raste të dyshimta ku prej tyre 3 mijë e 36 raste me ...

Pritje të Gjata të Pacientëve në Korridoret e Ftohta

Me qindra pacientë gjatë ditës presin për vizita ambulantore specialistike, të cilat kryhen brenda Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Spitali i Prishtinës në Projekt-Buxhetin e Vitit 2018

Spitali i Prishtinës është pjesë e projektbuxhetit për vitin 2018. 500 mijë euro janë ndarë për projektin dhe ndërtimin e Spitalit të Prishtinës për vitin 2018. Pë...

Banorët e Sferkës Ankohen për Mungesë të Mjekut

Banorët e Sferkës Ankohen për Mungesë të Mjekut

Banorët thonë se që disa muaj për mungesë të mjekut që t’i kryejnë shërbimet mjekësore duhet të udhëtojnë dhjetëra kilometra.

Brufena Donacion për Shëndetësinë e Kosovës

Ky bar është i dedikuar për klinikat e  QKUK-së dhe Spitaleve të Përgjithshme në  Gjakovë, Gjilan, Prizren, Pejë, Ferizaj e Mitrovicë.

Diagnozat Kundërthënëse të Mjekëve në QKUK dhe Shkup

Në emisionin e fundit “Jeta në Kosovë” mund të ndiqni hulumtimin mbi trajtimin e një pacienti kosovar pasi ai u lëndua në një aksident trafiku.