Postet nga: Shëndetësia në Kosovë

Kosova mbetet prapa me trajtimin e sëmundjeve të zemrës te fëmijët

Fëmijët me sëmundje të zemrës vazhdojnë të mos marrin trajtimet kardio-kirurgjike në Kosovë, për shkak se në vend nuk është asnjë kardiokirurg për fë...

Mungojnë anesteziologët në spitale publike

Qendra Klinike Universitare e Kosovës si dhe të gjitha spitalet rajonale po përballen me mungesë të anesteziologëve. Krahas mungesës, institucionet publike shëndetësore po ballafaqohen ...

Ministri i përgjigjet LDK-së: E shkatërruat shëndetësinë për 10 vjet me radhë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i është përgjigjur akuzave të deputetëve të LDK-së Naser Rugova dhe Haxhi Avdyli, të cilët e akuzuan se po manipulon ...

Deputetët e LDK-së: Uran Ismaili është ministër i Facebook-ut

Deputetët e Lidhjes Demokratike te Kosovës, Haxhi Avdyli dhe Naser Rugova, përmes një konference për media kanë kritikuar ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismailin pë...

Mjekët paralajmërojnë bojkot nëse nuk u rriten pagat

Mjekët që punojnë në sektorin publik kanë thënë se nëse qeveria nuk merr parasysh kërkesat e tyre për rritje të pagave, atëherë do të ...

Spitali i kardiokirurgjisë së fëmijëve, pa kardiokirurgë

Sfida e trajtimit të një fëmije me sëmundje në zemër në Kosovë është e madhe meqë sistemi shëndetësor nuk ofron shërbimin e ndërhyrjeve ...

Donacionet që po shpëtojnë jetë në spitalet e Kosovës (VIDEO)

Mundësia e infeksionit gjatë marrjes së mostrave të gjakut për të parë nivelin e bilirubinës te fëmijët e shtruar në Klinikën e Neonatologjisë pritet ...

Ministri: Jemi në fund të krizës së barnave

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot se spitaleet në vend janë në fund të krizës së fuirnizimit me barna ndërsa paralajmëroi përmirësim ...