Postet nga: shëndetësi

Auditori: Pacientët me COVID i blejtën vetë barnat, institucionet nuk arritën të furnizohen me to

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka konstatur se institucionet shëndetësore nuk kanë arritur me kohë të sigurojnë të gjitha barërat dhe materialet e nevojshme shëndetë...

Kurti për kërkesat e sindikalistëve: Në shumë shkolla për dy dekada nuk ka pasur as sapunë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot në Kuvend ka folur për kërkesat e sindikalistëve për rritje të pagave në sektorin e arsimit dhe shëndetë...

Kur do të mund t’i regjistrojmë automjetet online?

Një pajisje elektronike e cila kushton jo më shumë se 7 mijë euro është dëshmuar të jetë zgjidhje për shumë radhë të gjata të qytetarëve.

Punëtorët shëndetësor protestojnë para Ministrisë së Shëndetësisë

Kryetarët e shoqatave sindikale të punëtorëve shëndetësor, qendrave të mjekësisë familjare dhe ambulantave, kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë.

Filmimet zbardhin keqpërdorimet e testeve të COVID, mostra sot - rezultati kur të duash

Një hulumtim i Kallxo.com ka zbardhur një skemë tjetër të mundësisë së keqpërdorimeve me testet Covid-19. Skema dëshmon një formë tjetër prej asaj që ...

Tahiri akuzon Ministrinë e Shëndetësisë për vjedhje në kohë të pandemisë

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Partia Demokratike e Kosovës, Abelard Tahiri tha se Qeveria nuk është e interesuar të kaloj Marrëveshjen bilaterale ndërmjet Kosovës ...

Qeveria miraton projektligjin për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për Amandamentimin e Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Dukës së Madhe të Luksemburgut pë...

Drejtoresha e Shëndetësisë në Ferizaj, mban dy pozita në kundërshtim me ligjin

Më 2 shkurt 2021 Abetare Kurti - Maliqi mori pozitën e drejtoreshës së Shëndetësisë në Ferizaj, pas lirimit nga detyra të drejtorit paraprak, Bekim Ademi.