Postet nga: shemsi hajrizi

Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK, dëshmoi edhe polici i 6-të

Në gjykimin e 24 personave që akuzohen lidhur me rastin e arratisjes nga QKUK të Sami Lushtakut dhe të tjerëve, sot ka dëshmuar edhe Muhamet Cakiqi.

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.

Në prag të zgjedhjeve, Sami Lushtaku vonohet në gjykim

Gjykata duhet ta presë Sami Lushtakun dhe Mervete Lushtakun për fillimin e gjykimit.

Sami Lushtaku e quan ‘proces politik’ gjykimin e tij për arratisjen nga QKUK

Në Gjykatën e Prishtinës u mbajt seanca në të cilën 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai ...

Përgjimet e EULEX-it dhe Roli i Hajredin Kuçit në Emërimet në Burgje

Në aktakuzën prej mbi 160 faqe në rastin e arratisjes së vitit 2014 nga burgu të kryetarit të Skënderajt, Sami Lushtaku, prokurori i EULEX-it Romulio Mateus pretendon se ka prova ...

Berisha: Aktakuza e Paqenë Trazoi Shumë Familje

Avokati Besnik Berisha kritikoi njoftimin e djeshëm të Ministrisë së Drejtësisë, sipas të cilit 10 zyrtarë të Shërbimit Korrektues të Kosovës janë suspenduar përkohësisht nga ...

Avokati Berisha: S’ka Aktakuzë Kundër Zyrtarëve të Burgjeve

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, Besnik Berisha, avokat i zyrtarit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Shemsi Hajrizi, ka thënë se lajmi se Prokuroria e ...

Shkarkime Masive në Burgjet e Kosovës pas Aktakuzës

Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, ka pranuar shkresën nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, ku është informuar se ndaj zyrtarëve të ...