Postet nga: Shemsedin Dreshaj

Dreshaj: Ministria e Shëndetësisë në qeverisjen Kurti ka qenë Ministri e Eksperimenteve

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj ka dhënë disa kritika Qeverisë për gjendjen e shëndetësisë që sipas tij kjo ë...

Bekim Haxhiu - Arben Vitisë: A do t’i braktisësh pacientët për të kandiduar për kryetar komune?

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu ka pyetur ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitinë nëse ai do të kandidojë sërish për kryetar të ...

AAK: Gjykata Kushtetuese njeh të drejtën për pensionistët kontributdhënës para 1 janarit 1999

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), ka thënë se Gjykata Kushtetuese ka marrë vendim që të largojë nenin 8 të ligjit për skemat pensionale. Ky nen ...

AAK kërkon largimin e një neni për pensionistët e viteve '90 nga Ligji për Skemat Pensionale të Financuara nga Shteti

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka paraqitur para deputetëve të Kuvendit të Kosovës iniciativën për ndryshimin dhe plotë...

AAK prezanton nismën legjislative për skemat pensionale për kontributdhënësit e viteve ‘90

Deputeti i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, (AAK) Shemsedin Dreshaj ka prezantuar një nismë legjislative për skemat pensionale të financuara nga shteti.

Dreshaj: Nuk luftohet pandemia me orë policore

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj ka deklaruar se pandemia nuk luftohet me orë policore, por me masa shëndetë...

Deputeti i AAK-së kërkon që vaksinimi kundër COVID-19 të bëhet obligativ

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Shemsedin Dreashj ka deklaruar se vaksinimi kundër COVID-19 në Kosovë duhet të bëhet ...

AAK kërkon që të vaksinohet stafi arsimor në Kosovë

Shemsedin Dreshaj, deputet i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës tha se arsimi jo cilësor, jo adekuat, rezulton me dështim.