Postet nga: Shashivar Hoti

Togeri i akuzuar për ndërhyrje në dy raporte të aksidenteve thotë se e bëri më urdhër të eprorit të tij

Togeri i Policisë Fadil Surkishi, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare është deklaruar para gjykatës për dy aksidentet për të cilat ai dyshohet ...

Dosja e Prokurorisë - Togeri i Policisë ndryshoi dy raste të aksidenteve

Togeri i Policisë Fadil Surkishi, i akuzuar nga Prokuroria për tejkalimin e kompetencave është ballafaquar sot para gjykatës me deklaratat e koleges së tij dëshmitare, rreshtere Antigona Ç...

Gjykatësi në trajnim, shtyhet seanca ndaj ish-zyrtareve të PTK-së

Seanca gjyqësore ndaj Fllanza Shabit dhe Fatime Hoti-Abazit, ish-zyrtare të Postës dhe Telekomit të Kosovës, të akuzuara për përvetësimin e mbi 76 mijë eurove ka ...

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Rasti 'Pronto', Besim Beqaj: I tërë ky proces është mbi bazën e thashethemeve dhe demagogjisë

Ish-ministri i Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj, ka dhënë sot mbrojtjen në gjykimin e tij në rastin e njohur si “Pronto”.

Gjykimi i Adem Grabovcit: Në përgjime flet më së shumti, në gjykatë mbyll gojën

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në gjykimin që po vazhdon për rastin e përgjimeve ‘Pronto’.

Gjykimi i ‘Pronto’: Dy dëshmitarë tregojnë si u zgjodhën në krye të bordeve

Në gjykimin ndaj zyrtarëve të PDK-së të akuzuar në rastin ‘pronto’, të premten ka dëshmuar ish-shefi i ndërmarrjes “Infrakos”, Sejdi Hoxha.

Dëshmia e Sejdi Hoxhës në gjykimin e Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin 'Pronto'

Në gjykimin  për shefat e  PDK-ës në rastin PRONTO sot u  dëgjua ish shefi  ekzekutiv  të ‘’Infra-Kosit’’  Sejdi Hoxha.