Postet nga: Shaqir Totaj

Shaqir Totaj kompleton kabinetin

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, sot ka emëruar drejtorin e Inspektorateve dhe drejtorin e Ekonomisë dhe Financave, në këtë mënyrë ka kompletuar kabinetin me ...

Shaqir Totaj emëron 11 drejtorë komunalë

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, sot ka emëruar drejtorët në 11 drejtori komunale.

Prizreni për herë të parë ia beson një gruaje kryesimin e Kuvendit Komunal

Komuna e Prizrenit ia ka besuar kryesimin e Kuvendit Komunal për herë të parë një gruaje.

Shaqir Totaj certifikohet nga KQZ për kryetar të Prizrenit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka certifikuar kandidatin e Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totajn, për kryetar të Prizrenit.

Mytaher Haskuka e fiton Prizrenin sipas Exit Poll-eve

EXIT POLL i Ubo Consulting dhe RTV Dukagjini e ka nxjerr  kandidatin e LVV Mytaher Haskuka, fitues të zgjedhjeve në Prizren, me 50.2 % të votave.

Totaj i PDK-së premton ndërtimin e 4 çerdheve në Prizren

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totaj ka premtuar investime në arsim, nëse fiton balotazhin e 14 nëntorit.

Premtimi i Shaqir Totaj: Pronat publike që i shfrytëzojnë partitë politike nuk do ta kenë qiranë 1 euro

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totaj ka premtuar se nëse fiton nga balotazhi, do t’u jap në ...

Haskuka e Totaj tregojnë se cilat parti janë duke i mbështetur ata në garën e balotazhit

Kandidatët në balotazh për Prizrenin, të ftuar në Debat Pernime kanë treguar se më cilat parti kanë arritur marrëveshje.