Postet nga: Shaqe Curri

Sa vjet burg do t'i mbajë Shaban Gogaj në rast se i vërtetohet dënimi?

7 vjet e 6 muaj është dënim me burg i janë shqiptuar Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt në kompaninë “Gogaj AG” në vitin 2018.

Gjykata vendos ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Shaban Gogaj është shpallur fajtor dhe është dënuar me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt e kundërshton kërkesën pasuroro-juridike të parashtruar nga mbrojtësi i viktimave

Bashkëshortja e Agonis Tetajt është shprehur se nuk qëndron prapa kërkesës për dëmshpërblim në vlerë prej 628 mijë euro e cila ishte parashtuar nga ...

Vrasja e Agonis Tetajt, të akuzuarit Cacaj i revokohet pranimi i fajësisë për armëmbajtje pa leje

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në kompaninë “Gogaj AG”, Shaban Gogaj dhe i akuzuari për armëmbajtjes pa leje, Isuf Cacaj u paraqitën ...

Mungon gjyqtari për shkaqe familjare, nuk mbahet seanca për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26.11.2021, në autobusin që ishte sulmuar me kallashnikov edhe të enjten, 15.02.2024 janë ulur në ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, dëshmitarët rrëfehen në seancë të mbyllur

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26.11.2021, në autobusin që ishte sulmuar me kallashnikov edhe të entjen, 15.02.2024 janë ulur në ...

Dëshmitë lidhur me jetën personale, përjashtohet publiku në gjykimin për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Në Gjykatën e Pejës po vazhdon gjykimi ndaj Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26 nëntorit të ...

'Nuk ia kam pa fytyrën...ka gjujt 6-7 herë' - Rrëfimi i nxënëses në gjykimin për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan sot u përballën para Gjykatës së Pejës me dëshminë e dë...