Postet nga: shantazh

Gjilanasi e shantazhon një grua i kërkoi 1 600 euro

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar nga Gjykata kompetente në Gjilan 30 ditë paraburgim ndaj të pandehurit B.I. për shkak të ngacmimit dhe mbajtës në pronësi ...

Një burrë ankohet se është shantazhuar nga një grua me publikim të fotove në rrjete sociale

 

Mitrovicë, burri shantazhohet me publikim të fotove intime

Një qytetar është ankuar në Polici se po shantazhohet nga një person i gjinisë femërore me publikimin e disa fotove intime.

Apeli ia vërteton dënimin me burgim djalit të gjykatëses së krimeve të rënda

Avokati Asdren Mekaj përfundimisht është gjetur fajtorë për shantazh.

Podujevë, e shantazhonte viktimën me publikim të fotove intime

Një person është arrestuar në Podujevë nën dyshimin se e shantazhonte viktimën me publikim të fotove intime.

Podujevë, e shantazhonte viktimën me publikim të fotove intime

Një person është arrestuar në Podujevë nën dyshimin se e shantazhonte viktimën me publikim të fotove intime.

Ekskluzive - Dosja e Prokurorisë për vajzën që kanosi hoxhën e Mitrovicës

Prokuroria e Mitrovicës ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurën S. T. nga Komuna e Vushtrrisë për kanosje, shantazh dhe pë...

Djali i gjykatëses dënohet me burgim për shantazh

Gjykata e Prishtinës, e ka dënuar Asdren Mekajn, djalin e gjykatëses së krimeve të rënda Nushe Mekaj me 14 muaj burgim për shantazh.