Postet nga: shaip surdulli

Tkurrja e investimeve kapitale në Kamenicë

Shpërblimi i operatorëve ekonomik të papërgjegjshëm, shmangia e procedurave të prokurimit, dobësitë në qiradhënie, problemi në regjistrimin e pasurive, shkelja e rregullores së brendshme ...

Gjykata Kushtetuese hedh poshtë ankesën e Shaip Surdullit ndaj Qëndron Kastratit

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka hedhur poshtë ankesën e kandidatit të LDK-së për kryetar të Kamenicës, Shaip Surdulli, për vlerësimin e kushtetutshmërisë ndaj ...

Surdulli Ngre Padi Ndaj Zyrtares së Vetëvendosjes për Shpifje

Kandidati për kryetar të Komunës së Kamenicës, Shaip Surdulli, ka njoftuar se ka ushtruar padi ndaj ish-kandidates së Vetëvendosjes për Asamblenë Komunale të Kamenicës, ...

Surdulli: S`jap Dorëheqje Nëse më Ngritet Aktakuzë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Kamenicës Shaip Surdulli në Debat Pernime ka deklaruar se nuk do të japë dorëheqje nëse ndaj tij ngritet aktakuzë.

Surdulli: Vendimi i Parë, Emërimi i Nënkryetarit dhe Drejtorëve

Kandidati i LDK-së për kryetar të Kamenicës Shaip Surdulli në Debat Pernime ka deklaruar se vendimi i tij i parë nëse zgjedhet kryetar do të jetë ai ...

Shaip Surdulli Flet për Pretendimet e Qëndron Kastratit

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Kamenicës Qëndron Kastrati nuk po merr pjesë në Debat Pernime pavarësisht se e kishte konfirmuar pjesëmarrjen ...

LDK e AKR Bashkojnë Forcat në Kamenicë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka arritur marrëveshje koalicioni me Aleancën Kosova e Re (AKR) për garën e balotazhit dhe qeverisjen katërvjeçare në ...

AAK Përkrah Kandidatin e VV-së në Kamenicë

AAK-ja në Kamenicë do ta përkrahë Qëndron Kastratin, kandidatin e Vetëvendosjes për kryetar të kësaj komune në balotazhin e 19 nëntorit.