Postet nga: shadije gërguri

Prokuroria heq dorë nga ndjekja penale ndaj ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të ATK-së, Safet Krasniqi

Në fjalën përfundimtare e cila u dha sot në Gjykatën e Prishtinës, në gjykimin ndaj të akuzuarit, ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të ATK-së, Safet ...

Dështon seanca ndaj gjashtë të akuzuarve për shmangie nga tatimet dhe shpëlarje parash

Gjykimi ndaj Ramadan dhe Muharrem Mavraj, Xhelal Kastrati, Valdet Muriqi, Flamur Mavraj dhe Rexhë Kastrati, të cilët akuzohen për veprat penale, pastrimi i parave dhe shmangie nga tatimi, ...

Gjykimi i ish-shefit të Hetimeve të ATK-së, dëshmitari: Ka pasur fatura fiktive dhe kam qenë në dijeni se kishte ndodhur vepër penale

Në gjykimin ndaj ish-shefit të Njësitit të Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, i cili akuzohet për keqpërdorim detyre, është dëgjuar Bekim ...

Shtyhet seanca ndaj të akuzuarit për krim të organizuar dhe transport të armëve

Në gjykatë e Prishtinë sot ishte paraparë të filloj gjykimi ndaj të akuzuarit M. F. I lartcekuri akuzohet për krim të organizuar dhe import, eksport, furnizim, transportim, prodhim e ...

Dënohet i akuzuari për kërcënim ndaj Presidentit dhe kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Gjykata e Prishtinës e ka dënuar me një vit dënim me burgim G. M., i cili akuzohet për shtytje në  kryerjen e veprave terroriste.

Gjykata dënon gruan kosovare që bashkë me familje iu bashkua ISIS-it në Siri

Jetesa Lutfiji e akuzuar për organizim dhe pjesëmarrje në grupet terroriste, u shpall fajtore dhe u dënua me 2 vite burgim me kusht.

Pranon fajësinë e akuzuara se me familje iu bashkua ISIS-it në Siri

Jetesa Lutfiji e akuzuar për organizim dhe pjesëmarrje në grupet terroriste ka dalur sot para Gjykatës së Prishtinës

Gjykata e kundërshton hedhjen e aktakuzës për zyrtarin e ATK-së

Safet Krasniqi, zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës po akuzohet nga prokuroria se në pozitën e ushtruesit të drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencë...