Postet nga: shadije gërguri

Dëgjohet dëshmitari i radhës në gjykimin e policëve të Leposaviqit

Në seancën ndaj policëve kufitarë në Leposaviq, Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre ...

Të akuzuarit për shpëlarje parash, e shmangie nga tatimi ballafaqohen me rrëfimet e dëshmitarëve në Gjykatë

Ramadan dhe Muharrem Mavraj, Xhelal Kastrati, Valdet Muriqi, Flamur Mavraj dh Rexhë Kastrati, të akuzuar për shpëlarje parash dhe shmangie nga tatimi janë ballafaquar sot në seancë gjyqë...

Dy nga mjekët e akuzuar në rastin “Stenta 2” thonë se ndihen të pafajshëm

Masar Gashi dhe Murat Abazi, dy mjekë të akuzuar në rastin e njohur si “Stenta 2”  janë deklaruar se ndihen të pafajshëm lidhur me akuzat e Prokurorisë.

Dy të akuzuar për terrorizëm lirohen nga Gjykata e Prishtinës

Gjykata e Prishtinës, i ka liruar nga akuza Kreshnik Maqanin dhe Leonard Trepçën, të cilët akuzoheshin se udhëtuan drejt Sirisë për qëllime terrorizmi.

Prokuroria kërkon dënim për dy të akuzuarit që udhëtuan drejt Sirisë për "qëllime të terrorizmit"

Në gjykimin ndaj Kreshnik Maqanit dhe Leonard Trepçës, të cilët akuzohen se udhëtuan drejt Sirisë për qëllime terrorizmi, është dhënë fjala përfundimtare.

Prokuroria, kërkon të dënohet i akuzuari për krime lufte, Zoran Gjokiq

Në gjykimin ndaj Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është dhënë fjala përfundimtare.

Prokuroria ndryshon aktakuzën ndaj të akuzuarit për krime lufte, Zoran Gjokiq

Prokuroria Speciale e ka zgjeruar aktakuzën ndaj serbit të akuzuar për krime lufte, Zoran Gjokiq.

Dënohet me burg i akuzuari për krime lufte në Prishtinë

Ish-polici rezervist serb, Nenad Arsiq, i akuzuar për krime lufte ndaj popullatës civile në Kosovë u dënua sot nga Gjykata e Prishtinës.