Postet nga: shadije gërguri

Dështon seanca gjyqësore për rastin ‘Stenta 2’

Në mungesë të avokatit të të akuzuarit Nexhmi Zeqiri dhe Murat Abazi, ka dështuar të mbahet seanca e radhës në rastin “Stenta 2”,

Gjykimi i ish ministrit Rikalo dhe të tjerëve, dëshmitarja: Kisha detyrë të caktoj takimet e grupit

Në seancën ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish-zyrtarëve të tjerë të akuzuar për korrupsion, është dëgjuar dëshmitarja Danica ...

'Stenta 2' – Të akuzuarit: Provat e Prokurorisë janë të kundërligjshme

Në procesin gjyqësor ndaj të akuzuarve në rastin e njohur si “Stenta 2”, mbrojtësit e të akuzuarve dhe të akuzuarit i kundërshtuan provat e Prokurorisë, pasi që konsideruan ...

Dështon seanca ndaj Nenad Rikalos dhe të tjerëve të akuzuar për korrupsion

 

Dëgjohet dëshmitari i radhës në gjykimin e policëve të Leposaviqit

Në seancën ndaj policëve kufitarë në Leposaviq, Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre ...

Të akuzuarit për shpëlarje parash, e shmangie nga tatimi ballafaqohen me rrëfimet e dëshmitarëve në Gjykatë

Ramadan dhe Muharrem Mavraj, Xhelal Kastrati, Valdet Muriqi, Flamur Mavraj dh Rexhë Kastrati, të akuzuar për shpëlarje parash dhe shmangie nga tatimi janë ballafaquar sot në seancë gjyqë...

Dy nga mjekët e akuzuar në rastin “Stenta 2” thonë se ndihen të pafajshëm

Masar Gashi dhe Murat Abazi, dy mjekë të akuzuar në rastin e njohur si “Stenta 2”  janë deklaruar se ndihen të pafajshëm lidhur me akuzat e Prokurorisë.

Dënohet i akuzuari për kërcënim ndaj Presidentit dhe kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Gjykata e Prishtinës e ka dënuar me një vit dënim me burgim G. M., i cili akuzohet për shtytje në  kryerjen e veprave terroriste.