Postet nga: shaban gogaj

Gjoba ndaj avokatit Besnik Berisha në çështjen e Shaban Gogajt, Apeli merr vendim

Gjykata e Apelit duke aprovuar ankesën e Besnik Berishës ka kthyer në rivendosje vendimin për shqiptimin e gjobës ndaj tij në çështjen penale ndaj Shaban Gogajt.

KGJK vlerëson se nuk ka mandat ligjor të bëjë vlerësimin e ligjshmërisë së vendimit për gjobë dhe përjashtim të avokatit Besnik Berisha në rastin e Shaban Gogajt

Oda e Avokatëve kishte kërkuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës që të bëjë vlerësimin e ligjshmërisë së aktvendimeve në lidhje me shqiptimin ...

Shaban Gogaj i akuzuar për vrasje nuk ka mbrojtës, gjykata anulon seancën

Gjykata në Pejë ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor kundër Shaban Gogajt, të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt.

Gjykata e Pejës refuzon kërkesën e OAK për inicim të procedurës disiplinore ndaj gjyqtares në rastin e Shaban Gogajt

Gjykata e Pejës e ka refuzuar si të pabazuar kërkesën këshillit të Oda e Avokatëve të Kosovës për inicim të procedurës disiplinore ...

Avokati Besnik Berisha përjashtohet nga e drejta për të mbrojtur Shaban Gogajn

Gjykata e Pejës përmes një vendimi ka përjashtuar avokatin Besnik Berisha nga e drejta për të mbrojtur të akuzuarin Shaban Gogaj.

Pas rinisjes së gjykimit për vrasjen e Agonis Tetajt, pala e të akuzuarit konteston ndryshimin e cilësimit juridik

Procesi gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt ka vazhduar sot në Gjykatën e Pejës me një aktakuzë të ndryshuar sa i përket cilësimit juridik.

Vrasja e Agonis Tetajt, sot pritet të vazhdojë gjykimi ndaj të akuzuarit Shaban Gogaj

Shaban Gogaj pritet të dalë sot para gjykatës për t’u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë për vrasjen e Agonis Tetaj.

Babai i të ndjerit Agonis Tetaj u shkruan kryeministrit Kurti e ministres Haxhiu

Isuf Tetaj, babai i të ndjerit Agonis Tetajt përmes një letre publike kanë shprehur reagimin ndaj deklaratave të ish- kryetarit të Gjykatës Supreme të Kosovës, në lidhje ...