Postet nga: shaban gogaj

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt e padit trupin gjykues, kërkon 100 mijë euro dëmshpërblim

I akuzuri për vrasjen e Agonis Tetajt, Shaban Gogaj dhe babai i tij, Halit Gogaj, e kanë paditur trupin gjykues të Gjykatës së Pejës në përbë...

Moscaktimi i avokatit bllokon gjykimin e Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen në Deçan

Procesi gjyqësor ndaj Shaban Gogajt, i cili po akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt, nuk po arrin të vazhdojë tash e 5 muaj.

Shaban Gogaj vjen në gjykatë pa avokat, gjykata thotë se do marrin të gjitha masat për vazhdimin e gjykimit

Pas gati 5 muaj pa seanca gjyqësore, sot para gjykatës së Pejës është sjellë Shaban Gogaj për t’u përballur me akuzën për vrasjen ...

Vrasja e Agonis Tetajt, Gjykata cakton seancën

Gjykata e Pejës e ka caktuar datën e seancës gjyqësore ndaj Shaban Gogajt, i cili po akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt.

Apeli vërteton dënimin me gjobë ndaj avokatit Besnik Berisha në çështjen e Shaban Gogaj

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Pejës për shqiptimin e gjobës prej 500 euro ndaj avokatit Besnik Berisha në çështjen penale ndaj ...

OAK thotë se nuk ka shkelje në veprimet e avokatit Besnik Berisha, refuzon t’i caktojë avokat tjetër Shaban Gogajt

Zyra e Prokurorit Disiplinor e Odës së Avokatëve të Kosovës përmes një vendimi, ka konstatuar se nuk ka shkelje në veprimet e avokatit Besnik Berisha që ë...

Gjoba ndaj avokatit Besnik Berisha në çështjen e Shaban Gogajt, Apeli merr vendim

Gjykata e Apelit duke aprovuar ankesën e Besnik Berishës ka kthyer në rivendosje vendimin për shqiptimin e gjobës ndaj tij në çështjen penale ndaj Shaban Gogajt.

KGJK vlerëson se nuk ka mandat ligjor të bëjë vlerësimin e ligjshmërisë së vendimit për gjobë dhe përjashtim të avokatit Besnik Berisha në rastin e Shaban Gogajt

Oda e Avokatëve kishte kërkuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës që të bëjë vlerësimin e ligjshmërisë së aktvendimeve në lidhje me shqiptimin ...