Postet nga: Sfinga e gjallë

Drama ‘Sfinga e gjallë’ shfaqet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Shfaqja "Sfinga e gjallë” me tekst të Rexhep Qosjes dhe regji të Blerta Nezirajt jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Shfaqja ‘Sfinga e gjallë’ jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Shfaqja ‘Sfinga e gjallë” e Rexhep Qosjes dhe regji të Blerat Nezirajt, jepet sot (10 shtator 2019) reprizë në ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Blerta Neziraj: Rrëfimi për vrasjet politike, tema që rri si gogol mbi supet e shoqërisë kosovare  

Kallxo.com: Shfaqja “Sfinga e gjallë” që nga premiera po bën bujë duke rikthyer edhe një herë në vëmendjen e publikut të vrasjet e pazbardhura politike të pasluftë...

‘Sfinga e gjallë’ jepet sot në mbrëmje në Teatrin Kombëtar

Sot në mbrëmje, në Teatrin Kombëtar jepet repriza e dramës ‘Sfinga e gjallë” e Rexhep Qosjes me regji të Blerta Nezirajt.

‘Sfinga e gjallë’ shfaqet sot në Teatrin Kombëtar

Teatrin Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e shfaqjes ‘Sfinga e gjallë” me tekst të Rexhep Qosjes dhe regji të  Blerta Neziraj.

‘Sfinga e gjallë’ premierë sot në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje duke filluar nga ora 21:00 premierën e shfaqjes “Sfinga e gjallë” të Rexhep Qosjes me regjinë Blerat Nezirajt.

Shfaqja për vrasjet politike të pasluftës, të hënën premierë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës do të shfaqë të hënë e ardhshme, më 27 maj 2019, premierën e shfaqjes “Sfinga e gjallë” të autorit Rexhep Qosja me regji të ...