Postet nga: serbeze haxhiaj

AGK Dënon Tendencën e Frikësimit të Gazetares Serbeze Haxhiaj

Redaktores së Radio Kosovës, Serbeze Haxhiajt brenda muajit mars dy herë i është ngjyrosur vetura me ngjyrë të kuqe nga persona të panjohur.

Hulumtimi i BIRN për Gratë e Dhunuara në Luftë Shpërblehet nga UNKT/AGK

Gazetarja Serbeze Haxhiaj fitoi sot Çmimin për Storjen më të Mirë në gazetari të shkruar me hulumtimin e BIRN rreth agonisë së grave kosovare të dhunuara gjatë luftës ...

Bezdia e Shoqërisë nga Luftimi i Krimit

Para se ta takoja, kisha pyetur për rastin një person në hierarkinë e lartë të prokurorisë. Prokurori i familjarizuar me historinë më sugjeronte të mos merrem me të se “...

Të Fshehur e të Dukshëm - Dëshmitarët e Mbrojtur të Kosovës

Halili hap derën e metaltë dhe instinktivisht vë dorën në këllëfin e revolës austriake Glock të lidhur në bel për rripi. Një kamerë vë...

Miqtë Ndërkombëtarë që po Pakësohen Dita- Ditës

Matur me zërat që flisnin për Kosovën në kohë reale, masakra e Reçakut pati jehonë gati sa ajo e Srebrenicës në Bosnjë, ndonëse pë...

Zgjedhen Fituesit e Bursës Ballkanike për Ekselencë në Gazetari 2016

Gazetarja Serbeze Haxhiaj është shpërblyer me çmimin e parë për vitin 2016 të Bursës Ballkanike për Ekselencë në Gazetari, në ceremoninë përmbyllëse të mbajtur të ...