Postet nga: Senati

SHBA, dështon në Senat përpjekja për komision hetimor mbi sulmin e 6 janarit

Republikanët në Senatin amerikan bllokuan të premten propozimin për krijimin e një komisioni hetimor për të zbardhur ngjarjet e 6 janarit kur Kapitoli u sulmua dhunshëm nga ...

Senati i UP-së miraton konkursin e ri për emërimin, riemërimin dhe avancimin e profesorëve

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka marrë vendim për aprovim të pozitave dhe shpalljes së konkursit për emërimin, riemërimin dhe avancimin të personelit ...

Hapet konkursi për studentë në UP

Mbi 5 mijë studentë të rinj në tre nivele të studimit pritet të pranohen në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Në nivelin Bachelor është hapur konkurs plotësues për ...

Senati i UP-së merr vendim për plotësimin e kuotave të studentëve

Senati i Universitetit të Prishtinës  me 20 vota pro dhe asnjë kundër ka vendosur që kuotat e studentëve që nuk janë plotësuar, të zëvendësohen me ...

Emërohen anëtarët e rinj studentë në Senatin e UP-së

Në mbledhjen e sotme të Senatit të Universitetit të Prishtinës janë emëruar anëtarët e rinj të përfaqësuesve të studentëve.

Senati i UP-së lejon vazhdimin e studimeve të doktoratës për gjashtë studentet e pranuara më 2013

Senatorët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot kanë votuar pro rekomandimit të Avokatit të Popullit për regjistrimin e gjashtë kandidateve në studimet e doktoratës.

UP kërkon rivlerësim të vendimeve të KSHC-së

Senati i Universitetit të Prishtinës pasi mbajti mbledhjen me dyer të mbyllura doli me qëndrim që i kërkon Këshillit Shtetëror të Cilësisë të rivlerë...

UP vendos për nivelin e gjuhës së huaj që do t’u kërkohet kandidatëve për master e doktoratë

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e 47-të mes tjerash diskutoi dhe miratoi programet që do të dërgohen në Agjencionin e Kosovës për ...