Postet nga: selvete grajqevci-pllana

Thellohet skandali, takimet mes “Ferronikeli”-t dhe KPMM-së pa procesverbal

Sipas kryesueses së bordit të KPMM-së, Selvete Grajqevci Pllana, bordi kishte zhvilluar dy takime me “Ferronikeli”-n para se ndërmarrja  të dërgonte ankesën.

Gashi: Askush nuk është shkarkuar për “faljen” e 8 milionëve të “Ferronikeli”-t

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për rastin ku Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale ia fali 8 milionë euro borxh kompanisë “Ferronikeli”.

Cili ishte arsyetimi i anëtarëve të bordit të KPMM-së për vizitën e planifikuar në Izrael?

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci Pllana, ka thënë se anëtarët e bordit të KPMM-së kanë kërkuar ...

Cilët ministra të Kurtit u paralajmëruan për dosjen "Ferronikeli"?

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci Pllana, ka thënë se nuk e ka kuptuar formulën sipas të cilës ...

Rrjedha si u hodh poshtë dosja e "Ferronikeli"-t për borxhin 9-milionësh

Kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci- Pllana, në intervistën në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ka treguar se si auditori kishte ...

Dëshmi se si u implikua Albin Kurti në përzgjedhjen e bordit të KPMM-së

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ kryesuesja e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Selvete Grajqevci- Pllana, ka thënë se përpara se emri i saj ...

Përçarja e bordit të KPMM-së, anëtarët tentojnë ta shkarkojnë kryesuesen

Anëtarët e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale kanë shkarkuar kryesuesen e këtij bordi, Selvete Grajqevci - Pllana.