Postet nga: sektori privat

Formimi i sindikatave në sektorin privat, rrezikon vendet e punës

Besa (emri i vërtetë i njohur për redaksinë) ka përfunduar Fakultetin Filologjik në Prishtinë, dega e Gjuhës Shqipe, por ka tre vjet që në mungesë të ...

Situata e rëndë e punëtorëve në sektorin privat, paralajmërohen protesta dhe greva

Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e sektorit privat të Kosovës mbajti takim me kryetarë të disa shoqatave ku u morr vendimi për fillimin e protestave dhe ...

Formohet Bordi Këshillëdhënës për sektorin privat në OEK

Oda Ekonomike e Kosovës ka bërë të ditur se ka formuar Bordit Këshillëdhënës për sektorin privat.

Punëtorët e sektorit privat – pushtetarëve: “Cila rrenë do pijë ujë tash…”

Sindikata e Punëtorëve në Sektorin Privat ka reaguar ashpër për gjendjen e punëtorëve në Kosovë.

Zyrtarja e FMN-së: Taksa ndaj mallrave serbe e boshnjake ka rritur çmimet

Stephanie Eble, udhëheqëse e një misioni të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) ka thënë se taksa ndaj mallrave nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina ka rritur ç...

BSKP mbështet kërkesat e Sindikatës së sektorit privat

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, përmes një komunikate, shprehu përkrahjen ndaj Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, gjegjësisht ndaj sindikalistë...

Ministri i ri i Tregtisë zotohet t’i adresojë sfidat e bizneseve të sektorit privat

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mbajtur një tryezë në të cilën ka marr pjesë ministri i i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala dhe përfaqësues të bizneseve ...

Marrëveshje MPMS- UNDP, 270 punëkërkues përfitojnë nga programet aktive të tregut të punës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), mbajti ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjeve ...