Postet nga: Sekretari

Për anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së, çështja e konkursit të Sekretarit s’është urgjente

Dy mbledhje të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk arritën të mbahen, pasi katër anëtarët e KD që vijnë nga UP-ja ...

Universiteti i Prishtinës ende s`ka datë se kur do të hapet konkursi për Sekretar të UP-së

Që nga 24 janari kur Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, vendosi që të shpallet konkurs publik për pozitën e Sekretarit të UP-së dhe mos ...

‘Hallakama’ me pozitën e Sekretarit të Universitetit të Prishtinës

Tri institucione nuk po mund t’i japin zgjidhje pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm të Universitetit më të madh publik në vend, atë të Prishtinës.

Shtyhet mbledhja e Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", sot nuk do të mbajë mbledhjen e planifikuar, ku pritej të vendosej për pozitën e Sekretarit të Universitetit ...

Qeveria shkarkon sekretarin e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Qeveria Kurti ka marrë vendim për shfuqizimin e vendimit të qeverisë Hoti të datës 21 shtator 2020, sipas të cilit Shpen Trdevaj ishte emëruar sekretar i Përgjithshëm ...

Sekretari amerikan: Falënderoj popullin e Kosovës për strehimin e afganëve

Sekretari amerikan, Antony Blinken ka treguar se për çka kanë biseduar sot përmes telefonit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.