Postet nga: sekretari i pergjithshem

Gjykata vendos për pezullimin e vendimit mbi shkarkimin e sekretarit të MIE-së

Kushtrim Cukaj në maj të këtij viti ishte shkarkuar nga pozita e sekretarit të përgjithshëm në Ministrinë e Integrimit Evropian nga Komisioni Disiplinor për Pozitat e ...

Britanikët e ‘ngelën’ në intervistë, Qeveria Hoti e riemëron sekretar të MTI-së

Burim Rreci është rikthyer në një pozitë të cilin e kishte më herët në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, në atë të sekretarit permanent në këtë dikaster.

Shkarkimet e Qeverisë Kurti: Kontratat për lobim e qira që çuan në shkarkimin e sekretarit Kushtrim Cukaj

Javën e kaluar është shkarkuar Kushtrim Cukaj, sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Integrimeve Europiane nga Komisionit Disiplinor për Pozitat e Nivelit të Lartë Drejtues në ...

Izedin Bytyqi ndërron ministrinë, bëhet sekretar te Lumir Abdixhiku

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që sekretari i deritanishëm i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale ta ndërrojë punën.

Pacolli: Mospërfshirja e Kosovës në raportin e OKB-së për krimet seksuale, mosrespekt për viktimat

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli është shprehur i brengosur që Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara nuk i ka përfshirë krimet seksuale ...

Pal Lekaj e ndërron Sekretarin e Përgjithshëm - DOKUMENT

Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, e ka shkarkuar nga detyra e Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë, Nebih Shatrin, Ushtrues i Detyrës i deritanishëm.