Postet nga: SBAShK-u

Prindërit i reagojnë SBAShK-ut: S'është e arsyeshme që çdo vit shkollor të përmenden grevat

Kryesia e Këshillit të Prindërve të Prishtinës ka reaguar pas deklaratatës së Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) se më...

SBAShK-u shënon online Ditën Botërore të Mësuesit

Situata e krijuar nga pandemia ka ndryshuar manifestimin e 5 Tetorit-Ditës Botërore të Mësuesit .

Ministri takon SBAShK-un, bisedojnë për përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministri i Arsimit Ramë Likaj sot së bashku me përfaqësuesit e SBAShK-ut kanë biseduar për përgatitjet e vitit të ri shkollor.

SBAShK-u kërkon nga operatorët e telefonisë mobile numra për nxënësit që s’kanë qasje në internet

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka kërkuar nga instuticionet e Kosovës dhe operatorët e telefonisë mobile që t’iu ofrohet qasje të gjithë ...

SBAShK-u viziton shkollat e Kamenicës që Kastrati ka vendosur të mbyllen

Në ditën e tretë të vitit të ri shkollor përfaqësuesit e SBAShK-ut, i kanë dalur në krahë kolegëve të tyre në Kamenicë, në shkollat të cilat ...

SBAShK: Ministria e Punës nuk duhet t’ia kërkoj faturën e tatimit në pronë mësimdhënësve të viteve të 90-ta

SBAShK-u ka reaguar pas njoftimit të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale të datës 24 korrik drejtuar punëtorëve të pensionuar të viteve të 90-ta që të ...

MAShT: Presim që SBAShK-u t'i kompensojë orët e humbura

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, bëri të ditur se Komisioni Parlamentar për Arsim, unanimisht kërkoi nga përfaqësuesit e SBAShK-ut që të ...

SBAShK i reagon Zafir Berishës dhe Milaim Zekës

“Ne nuk do të lëshohemi në deklarata të nivelit të deputetëve. Turpi do t’iu mbetet atyre.”, ka deklaruar kryetari i SBAShK-ut.