Postet nga: sasha mirkoviq

Eksperti i zënë, zvarritet gjykimi për inventarin e komunës

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i komunës së Kllokotit, tani nënkryetar i komunës, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e ...

Tenderi për inventar e uli në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e komunës së Kllokotit

 

Shpallet i pafajshëm ish-Kryetari i Kllokotit

Sasha Mirkoviq dhe Zharko Dejanoviq, ish- Kryetar i Komunës dhe përkatësisht ish-Kryetari i Kuvendit të kësaj komune janë shpallur të pafajshëm për keqpërdorim ...

Ish-kryetari dhe ish-kryekuvendari i Kllokotit dalin para gjyqit në rigjykimin për keqpërdorim të detyrës

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarve Sasha Mirkoviq dhe Zharko Dejanoviq është dhënë fjala përfundimtare.

Gjykata në Gjilan vendosi për ish-kryetarin e komunës për tokën me qira

Gjykata e Gjilanit shpalli verdiktin ndaj ish kryetarit të komunës së Kllokotit, Sasha Mirkoviq dhe kryetarit të kuvendit komunal Zharko Dejanoviq.

Ish-kryetari i komunës kërkon pafajësinë, prokurori ia kërkon dënimin

Sot në gjykatën e Gjilanit, është mbajtur seanca gjyqësore ndaj të akuzuarëve Sasha Mirkoviq ish kryetar i komunës së Kllokotit dhe Zharko Dejanoviq kryetar i kuvendit ...

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të komunës drejt fundit

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit sot do të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-kryetarit të komunës së Kllokotit, Sasha Mirkoviq.

Të akuzuarit për dhënien e tokës komunale Banjës Nëna Naile deklarohen rreth fajësisë

Sasha Mirkoviq ish-kryetar i komunës së Kllokotit dhe Zharko Dejanoviq, kryetar i Kuvendit komunal të Kllokotit, u paraqitën të enjten në gjykatën e Gjilanit, për të ...