Postet nga: Saranda Ramaj

Historia e padisë kundër gazetares në të cilën gjykata nuk vendosi për masën siguruese për 1706 ditë

Standardi ligjor për gjykim të shpejtë ka mbetur vetëm në letër në trajtimin e lëndëve të shpifjeve në gjykatën e Prishtinës. Kjo gjykatë ...

Gazetarja Saranda Ramaj fiton edhe një betejë gjyqësore pas akuzave për shpifje

Gazetarja Saranda Ramaj ka fituar sot një betejë gjyqësore pas padisë për shpifje të ushtruar kundër saj nga avokati Gazmend Halilaj.

Mbahet diskutimi rreth trajtimit të pacientëve jashtë institucioneve publike shëndetësore

Problemet e vazhdueshme në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore, përkatësisht programin për trajtim jashtë vendit të pacientëve, u trajtuan të hënën në një ...

Gazetarja Saranda Ramaj fiton betejën me Ismet Osmanin – “Curri”

Në gusht të vitit 2019, Ismet Osmani, i njohur me nofkën “Curri”, kishte deponuar në Gjykatën e Prishtinës padi kundër gazetares Saranda Ramaj dhe grupit KOHA pak ...

Mjekët e Kosovës në dilema kur t`i shkruajnë barnat imunitare të kancerit  

Sëmundja e kancerit trajtohet në disa mënyra, njëra prej tyre është edhe forcimi i imunitetit. Imunoterapia është njëra nga kurat më të shtrejtna, përdorimi i ...

Sa është numri i pacientëve me kancer në Kosovë?

Dafina Ademi-Islami, mbikëqyrëse e citostatikëve për pacientë në Klinikën e Onkologjisë, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për çështjen e regjistrit të rasteve ...

Gazetarja Saranda Ramaj flet për mungesën e indikacioneve në një ilaç në listën esenciale

Në listën esenciale të barnave të vitit 2019, në njërin prej ilaçeve nuk janë përshkruar edhe indikacionet që tregojnë se kush përfiton nga ai dhe që ...

AGK reagon për deklaratën e anëtares së OSHP-së, Kimete Gashi ndaj gazetares Saranda Ramaj

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) ka reaguar për deklaratën e anëtares së OSHP-së, Kimete Gashi ndaj gazetares Saranda Ramaj.