Postet nga: Sami Thaqi

Vrasja e policit Sami Thaqi, Apeli lë në burg Iran Badallin

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e mbrojtësit të Iran Badallit, avokatit Erdin Thana, për ndërprerjen e paraburgimit për klientin e tij dhe zëvendë...

Gjykata merr këtë vendim për të dyshuarin Iran Badalli

 

Sindikata e Policisë ndanë 6 mijë euro për familjet e tre policëve të rënë në detyrë

Sindikata e Policisë së Kosovës ka vizituar gjatë ditës së sotme tri familjet e tre zyrtarëve policor të cilët kanë rënë në detyrë në vitet ...

Prokuroria heton edhe dy gra për vrasjen e policit në Zhur

Prokuroria e Prizrenit me intensitet të lartë po heton rastin ku në detyrë mbeti i vrarë pjesëtari i njësitit special të Policisë së Kosovës, Sami Thaqi.

Vrasje e Policit në detyrë, dosja e Prokurorisë për mikun e Iran Badallit

 

Prokuroria kërkon paraburgim për mikun e Iran Badallajt

KALLXO.com ka raportuar gjatë ditës se sotme në lidhje me shpërthimin që ndodhi në Zhur të Prizrenit, ku mbeti i vdekur një polic dhe u plagosën ...

VIDEO: Kush e thirri policinë, natën kur u vra polici në Zhur?

 

Thaçi shkon për të pame në familjen e policit të vrarë në Zhur

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka shkruar në Malishevë për të shprehur ngushëllime te familja e Sami Thaqit, policit të vrarë ditë më parë në Zhur ...