Postet nga: sami sharraxhiu

Sot pritet të përfundojë gjykimi për korrupsion ndaj Haki Rugovës

Në mars të vitit 2018 Prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.

Gjykata e dënoi me burgim me kusht të akuzuarën për manipulimin e rezultateve në zgjedhjet e 2017-ës

Saime Lipa është shpallur fajtore sot nga Gjykata e Pejës për vepër penale 'Falsifikimi i rezultateve të votimit'.

Vrasja e para 30 viteve në Deçan, dëshmitari: Viktima ishte i shpuar në disa vende në trup

Avdi Loshaj ka dëshmuar sot në Gjykatën e Pejës në lidhje me vrasjen e vitit 1989 të 25-vjeçarit Zekë Ukaj.

E dëmtuara: Ende vazhdoj të paguajë kredi për banesën që nuk e mora kurrë

Në gjykimin për krim të organizuar, mashtrim dhe shpëlarje parash në lidhje me mashtrimin e 176 qytetarëve për shitblerjen e banesave nga kompania “Venis-O-Group”, të akuzuarit janë ...

Rrëfimet e të dëmtuarëve që paguan paratë dhe nuk i morën kurrë banesat

Gjykimi për krim të organizuar, mashtrim dhe shpëlarje parash në lidhje me mashtrimin e 176 qytetarëve për shitblerjen e banesave nga kompania “Venis-O-Group”, ka vazhduar sot në ...

Të gjitha zvarritjet në gjykimin e Haki Rugovës për tenderin që e fitoi kompania e vëllait të tij

Aktakuza për konflikt interesi ndaj kryetarit të komunës së Istogut Haki Rugova, është ngritur me mars të vitit 2018, ndërsa vetëm pas 298 ditëve, më 17 janar 2019, Gjykata ...

Haki Rugova nuk paraqitet në Gjykatë, përfaqësuesi i Komunës thotë se është i shtrirë në spital

Haki Rugova, i akuzuar për konflikt interesi nuk është paraqitur sot në Gjykatë, ku pritej të mbahej seanca ndaj tij.

Prokurorja paralajmëron ankesë për rastin e plagosjes së nipit të Ramush Haradinaj

Gjykata e Pejës dje e ka shpallur fajtor Fisnik Lajqin për plagosjen e Mustafë Ahmetxhekaj.