Postet nga: sami sharraxhiu

Gjykimi për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë, kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë

Me kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë ka vazhduar gjykimi i katër të akuzuarve për rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit.

Gjykata refuzoi ekspertizën e mbrojtjes në rastin e gjykimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e vëllait

Gjykata e Pejës përmes vendimit ka refuzuar që si provë të administrohet ekspertiza mjekoligjore e punuar nga ekspertët e shtetit Shqipërisë, në gjykimin ndaj Asllan Nikqi, ...

VIDEO - Momenti kur Haki Rugova dënohet me burgim për korrupsion

Haki Rugova, kryetar i Istogut, është dënuar nga Gjykata me një vit burgim efektiv.

Sot pritet të përfundojë gjykimi për korrupsion ndaj Haki Rugovës

Në mars të vitit 2018 Prokuroria kishte ngritur aktakuzë ndaj kryetarit të Istogut, Haki Rugova, për vepër penale konflikt interesi.

Gjykata e dënoi me burgim me kusht të akuzuarën për manipulimin e rezultateve në zgjedhjet e 2017-ës

Saime Lipa është shpallur fajtore sot nga Gjykata e Pejës për vepër penale 'Falsifikimi i rezultateve të votimit'.

Vrasja e para 30 viteve në Deçan, dëshmitari: Viktima ishte i shpuar në disa vende në trup

Avdi Loshaj ka dëshmuar sot në Gjykatën e Pejës në lidhje me vrasjen e vitit 1989 të 25-vjeçarit Zekë Ukaj.

E dëmtuara: Ende vazhdoj të paguajë kredi për banesën që nuk e mora kurrë

Në gjykimin për krim të organizuar, mashtrim dhe shpëlarje parash në lidhje me mashtrimin e 176 qytetarëve për shitblerjen e banesave nga kompania “Venis-O-Group”, të akuzuarit janë ...

Rrëfimet e të dëmtuarëve që paguan paratë dhe nuk i morën kurrë banesat

Gjykimi për krim të organizuar, mashtrim dhe shpëlarje parash në lidhje me mashtrimin e 176 qytetarëve për shitblerjen e banesave nga kompania “Venis-O-Group”, ka vazhduar sot në ...