Postet nga: Sami Lushtaku

Sami Lushtaku e Arben Gjukaj në Gjyq për Tenderin e KEK-ut

Në Gjykatën e Prishtinës për të martën është paraparë të mbahet një seancë statusore në rastin ndaj shtatë personave, të cilët akuzohen për veprat ...

Komuna e Klinës Anulon Grevën për Lushtakun

Punëtorët e administratës komunale në Klinë do ta kenë sot ditë të zakonshme pune pasi një grevë e thirrur në mbështetje të kryetarit të Skënderajt, ...

Lushtaku Del, Klina Hyn në Grevë

Ndonëse Sami Lushtaku ka ndërprerë sot grevën me anë të së cilës kërkonte trajtim të specializuar mjekësor, Komuna e Klinës, fqinje me atë ...

Sami Lushtaku Ndërpret Grevën

Kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, ka ndërprerë grevën që e ka nisur ditë më parë, pasi që kryetari i trupit gjykues në rastin e tij, ka miratuar kë...

Sami Lushtaku Kthehet në QKUK

Lajmin e ka bërë të ditur me anë të një njoftimi Shërbimi Korrektues i Kosovës.

Sami Lushtaku Kthehet në Burgun e Dyzit

Sami Lushtaku Kthehet në Burgun e Dyzit

Pas disa orë qëndrimi për trajtim mjekësor në QKUK, kryetari i Skënderajt Sami Lushtaku është kthyer në burgun e sigurisë së lartë në Dyz të Podujevë...

Mustafa thotë se Janë të Pamundura Bordet Jopolitike

“Kemi arritur të kompletojmë pjesën më të madhe të agjencioneve të pavarura, kishte shumë ankesa dhe kritika, por nuk ishte qëllimi jonë që t’i politizojmë, mirëpo ...

Miku i Lushtakut Përfiton nga Vala

Agron Mustafa, kryeshef i Vala-s, bashkë me Blerand Stavilecin, ministrin për Zhvillim Ekonomik, i prenë shiritin hapjes së pikës së kësaj ndërmarrjeje në qendër të ...