Postet nga: Sami Lushtaku

Bekim Haxhiu Shkarkohet nga Pozita e Nënkryetarit të Degës së PDK-së në Skenderaj

Kryesia e degës së PDK-së në mbledhjen e mbajtur sot, të udhëhequr nga Kryetari i degës Sami Lushtaku, ka marrë vendim që të përjashtojë nga Partia ...

Shtyhet Seanca ndaj Sami Lushtakut për Arratisjen nga QKUK-ja

Në seancën e gjykimit të Sami Lushtakut dhe 23 personave tjerë për arratisjen nga QKUK-ja, avokati Ragip Zeneli u ankua se nuk i ka shkresat e lëndës.

Sot Sami Lushtaku në Gjykatë për Ikjen nga QKUK-ja

Edhe sot është paraparë të zhvillohet seanca e gjykimit kundër të akuzuarve në lidhje me ikjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja.

Gjendja Shëndetësore e Lushtakut Shtyn Gjykimin për Tenderin e KEK-ut

Gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut u shty, ngase njëri nga të akuzuarit- Sami Lushtaku tregoi se nuk ndihet mirë me shëndet.

Vazhdon Gjykimi për Tenderin 6 Milionësh të KEK- ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot do të vazhdojë gjykimi ndaj gjashtë personave të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut.

Prokurori Kërkon Gjyqtar Ndërkombëtar në Gjykimin e Sami Lushtakut

Në seancën e shqyrtimit fillestar në çështjen e Sami Lushtakut dhe 23 të akuzuarve të tjerë, që ka të bëjë me arratisjen nga QKUK të Lushtakut në kohën ...

Lushtaku dhe 23 të Akuzuarit e Tjerë Deklarohen të Pafajshëm

Pas tri dështimeve më në fund është mbajtur seanca e shqyrtimin fillestar në rastin e Sami Lushtakut, i cili akuzohet për arratisje nga QKUK në kohën sa ...

Përpjekja e Tretë për Nisjen e Gjykimit rreth Arratisjes së Lushtakut nga QKUK-ja

Sami Lushtaku dhe 23 të akuzuar tjerë pritet që të dalin sot para gjykatës në lidhje me arratisjen nga QKUK-ja.