Postet nga: Sami Kurteshi

Kurteshi me akuza të rënda ndaj Valdete Dakës

Anëtari i Vetëvendosjes në KQZ, Sami Kurteshi, ka shpërthyer në akuza të rënda ndaj kryesueses së KQZ-së, Valdete Daka.

Kurteshi: LVV nuk e ka ndërmend ta ndryshojë listën e kandidatëve për deputetë

Lëvizja Vetëvendosje nuk do ta ndryshojë renditjen në listën e emrave të kandidatëvve për deputetë.

KQZ-ja nuk diskuton në mbledhje “email-in kërcënues” ndaj Ylli Buleshkajt

Anëtari i LVV-së në KQZ, Sami Kurteshi në mbledhjen që po mbahet në KQZ, ka propozuar që të hedhet në diskutim një email i Drejtori Ekzekutiv i Zyrës ...

Votim i listave në pako apo individual, sërish debat brenda anëtarëve të KQZ-së

Ylli Buleshkaj, Drejtor i zyrës për certifikim të partive politike në mbledhjen e sotme të KQZ-së ka rekomanduar që të certifikohen të gjithë kandidatët për deputetë ...

Polemika mes Dakas dhe Kurteshit lidhur me çertifikimin e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka dhe anëtari i KQZ-së nga Lëvizja Vetëvendosje Sami Kurteshi kanë pasur një debat në lidhje me ligjet dhe nenet pë...

Anëtarët e Vetëvendosjes në KQZ kërkojnë që të votohet certifikimi i të gjithë kandidatëve

Anëtarët e Lëvizjes Veëvendosje në KQZ, Alim Rama dhe Sami Kurteshi kanë kërkuar nga KQZ që të merret parasysh rekomandimi i drejtorit të Zyrës ...

Leposhtica: Ende nuk është zbardhur asgjë për votat e helmuara nga Serbia

Për më shumë se një vit e gjysëm që nga helmimi i zyrtarëve të KQZ-së gjatë verifikimit të votave të ardhura nga Serbia, ende nuk dihet asgjë ...

Akuza e Sami Kurteshit: Votat e diasporës nuk u bartën sepse Posta nuk kishte ngjyrë për vula

Anëtari i KQZ-së nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Sami Kurteshi ka deklaruar në emisionin "KALLXO Pernime" se votat e diasporës të zgjedhjeve të fundit ...