Postet nga: Salih Mustafa

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e 8 ish-luftëtarëve të UÇK-së

Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e 8 ish-luftëtarëve të UÇK-së, të cilët po përballen me drejtësinë në Gjykatën Speciale ...

Prokuroria mirëpret vendimin e Apelit në rastin e Salih Mustafës: Fitore për drejtësinë dhe viktimat

Prokurorja e Specializuar, Kimberly West, ka mirëpritur vendimin e sotëm të Apelit për Salih Mustafën, duke e vlerësuar si një moment triumfal për drejtë...

Pikat e ankesës që iu aprovuan dhe ato që iu refuzuan Salih Mustafës

Në procesin e Apelit, Salih Mustafa ka paraqitur nëntë pika të ndara në 51 nënpika, por Apeli ka hedhur poshtë tetë prej tyre, duke gjetur vetëm një gabim ...

Vendimi i Apelit për uljen e dënimit nga 26 në 22 vite burgim për Salih Mustafën

Më 14 dhjetor 2023, Paneli i Gjykatës së Apelit në lidhje me çështjen gjyqësore kundër Salih Mustafës, i përbërë nga gjykatësit Mishele Pichar, Kai Ambos ...

Apeli i Gjykatës Speciale ul në 22 vjet burgim dënimin ndaj Salih Mustafës

Gjykata e Apelit në Hagë ka vendosur që t'ia ulë në 22 vjet burgim dënimin ndaj ish-komandantit të Njësisë BIA të UÇK-së, Salih Mustafa i akuzuar për ...

Apeli i Gjykatës Speciale sot shpall aktgjykimin për Salih Mustafën, i dënuar me 26 vjet burg për krime lufte

Dhomat e Specializuara në Hagë sot do të shpallin vendimin e Apelit për rastin e ish-komandantit të Njësisë BIA të UÇK-së, Salih Mustafa, i akuzuar për ...

Vendimi i Apelit për Salih Mustafën pritet të shpallet këtë javë

Gjykata Speciale në Hagë do të vendos më 14 dhjetor për çështjen kundër ish-komandantit Salih Mustafa, i njohur ndryshe si ‘Cali’.

Bastisjet në Kosovë, Zyra e Prokurorit të Specializuar jep detaje

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) është duke kryer në vazhdimësi bastisje-operacione në Kosovë.