Postet nga: Sali Mekaj

Përplasje mes avokatit e gjyqtares në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit

Me tensione është përshkuar seanca e sotme e gjykimit për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë ...

Hetimet Ndaj Salih Mekajt Drejt Fundit

Hetimet ndaj ish-kryetarit të Gjykatës së Apelit, Sali Mekaj, janë në përfundim e sipër, thotë prokurorja e rastit Drita Hajdari, ndërkohë që mbrojtja e të pandehurit ...

Çka Ndodhi në Gjykatat e Kosovës në vitin 2015?

Megjithatë gjyqësori gjatë vitit që e lamë pas ishte në kërkim të fitimit të besimit të qytetarëve, pasi gjykimet e pakta të “peshqve të mëdhenj” zvarritja ...

Vendim i ri i Gjykatës për Salih Mekajn dhe Vlora Goranin

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur që të pandehurve Salih Mekaj dhe Vlora Gorani t’ua vazhdojë masën e arrestit shtëpiak edhe për dy muaj të tjerë.

Përsëri Arrest Shtëpiak për Gjykatësin Salih Mekaj

Gjyqtarja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Alltëne Murseli, u ka caktuar masën e arrestit shtëpiak, kryetarit të Gjykatës së Apelit, Salih ...

Sali Mekaj dhe Vlora Gorani Presin Masën e Sigurisë

Sot në Gjykatën Themelore te Prishtinës u mbajt mbahet seancë mbi rivendosjen e masës ndaj Sali Mekajt dhe Vlora Goranit.

Ekskluzive: Detajet pse Salih Mekaj u Arrestua

“Maçorri ka me u pa me atë”. Kjo është porosia të cilën e pandehura Vlora Gorani e dërgonte tek burri i saj Fahri D. në qelinë e ...

Nesër Merret Vendimi për Salih Mekajn

Përfundoi seanca për caktimin e masës së sigurisë për Kryetarin e Gjykatës së Apelit, Salih Mekaj.