Postet nga: sali lushaj

Ekspertët psikiatrik flasin në Gjykatë pse u tërhoqën nga vlerësimi psikiatrik i Durim Lushajt

 

I dënuari për vrasje mohon akuzat për kanosjen e prokurores Valbona Haxhosaj

 

Tensione në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Shaptej të Deçanit

Me tensione është përshkruar seanca për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë e bir, Sali e Durim ...

Vrasja e dy vëllezërve, dëshmitari: I pash të akuzuarit duke e vrarë Burimin

Në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Shaptej të Deçanit, për çka po gjykohen babë e bir, Sali e Durim Lushaj, dëshmitari Ramë ...

Rrëfimi i dëshmitarit për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Deçan

 

Vrasja e dy vëllezërve në Deçan, Gjykata e refuzon pranimin e fajësisë nga i akuzuari

Në rigjykimin për vrasjen e Rexhep dhe Burim Ramajt, për çka po akuzohen babë e bir, Sali e Durim Lushaj, Gjykata e ka refuzuar pranimin e fajësisë ...

Arrestimi i gjykatësit e kthen në ‘zero’ gjykimin për vrasjen në Deçan

Ka filluar rishtazi shqyrtimi gjyqësor kundër Salih e Durim Lushajt, të akuzuar për vrasjen e bashkëfshatarëve të tyre Rexhep e Burim Ramaj në Shaptej të ...

Durim Lushaj Pranon se Ka Kryer Vrasjen e Dyfishtë në Shaptej

Durim Lushaj, i akuzuar për vrasjen e Rexhep e Burim Ramajt, ka pranuar sot para trupit gjykues se ka kryer vrasjet, por ka kundërshtuar kualifikimin e aktakuzës ...