Postet nga: sali asllanaj

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës

Mungesa e dy dëshmitarëve dhe e një gjyqtareje për arsye shëndetësore, e shtynë gjykimin ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës, Sali Asllanaj.

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-kryetarit të Suharekës

Prokuroria Themelore e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Sali Asllanajt, ish- kryetar i Suharekës, dhe dy zyrtarëve tjerë – Sherif Berishës, ish- drejtor i Drejtorisë për Arsim ...

Mbrojtja e Sali Asllanajt kundërshton 33 provat materiale të prokurorisë

Prokuroria  Themelore Prizren,  ka ngritur aktakuzë ndaj Sali Asllanajt, ish- kryetar i Suharekës, dhe dy zyrtarëve tjerë – Sherif Berishës, ish- drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit në ...

Nesër nis gjykimi ndaj ish-kryetarit të Suharekës

Në Gjykatën e Prizrenit nesër pritet të nisë gjykimi i Sali Asllanajt, ish- kryetar i Suharekës, dhe dy zyrtarëve të tjerë – Sherif Berishës, në cilë...

Provat e prokurorisë për zyrtarin e lartë të LDK-së

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Sali Asllanajt, ish- kryetar i Suharekës, dhe dy zyrtarëve tjerë - Sherif Berishës, në cilësinë e drejtorit të Drejtorisë ...

Sali Asllanaj: Aktakuza ndaj meje e paqëndrueshme

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, dhe dy të dyshuarve tjerë në një rast që ka të bëjë ...

Aktakuzë ndaj Sali Asllanajt për transportin e nxënësve

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës, Sali Asllanaj, dhe dy të dyshuarve tjerë në një rast që ka të bëjë ...

Muharremaj e Asllanaj Tregojnë se a Japin Dorëheqje në Rast të Aktakuzës

Kandidatët për kryetar të Komunës së Suharekës në Debat Përnime kanë deklaruar se nuk do të japin dorëheqje në rast të ngritjes së aktakuzave ...