Postet nga: Sala Berisha-Shala

VIDEO- Nipi i Sala Berisha Shalës: S’mund të hysh në borde pa qenë në parti

Kryesuesi i posa emëruar në bordin e Ujësjellësit “Prishtina”, Betim Berisha ka dhënë një deklaratë interesante në lidhje me emërimet e anëtarëve të ...

Deputetja e PDK-së thotë se partia e saj nuk i ka hequr nga puna njerëzit e LDK-së

Sala Berisha Shala, deputete e PDK-së thotë se kur partia e saj ka ardhur në pushtet para 10 viteve nuk i ka hequr nga puna njerëzit e LDK-së, duke pë...

Berisha Shala: Fjalët e shumta janë ‘fukarallëk’

Sala Berisha-Shala, deputete e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së njëherësh edhe kryetare e Komisionit për Zhvillim Ekonomik,  në seancën e Kuvendit të ...

Deputetja, deputetes: Ti je bubrrec për mu!

Në mbledhjen e Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomi, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal nisi një debat për panelin vlerësues për anëtarët e Bordit ...

Deputetët i Kërkojnë Ministrit të Mos Zvarriten Masat për ‘Trepçën’

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, është përballur sot me pyetjet e deputetëve anëtarë të Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik rreth gjendjes në ndërmarrjen “Trepç...

'Mjegull' Rreth Pallatit të Rinisë, Deputetët Zvarrisin Statutin

Çështja e Statutit të Pallatit të Rinisë ende nuk i ka shkruar Kuvendit për votim, ndërsa një deputet i Vetëvendosjes tha se kryesuesja e Komisionit Parlamentar pë...

Investitorët Strategjikë “Kushtojnë” 10 Milionë Euro

Kuota minimale e mjeteve financiare të cilat duhet të investohen që një investitor të quhet strategjik, e përcaktuar në Ligjin për Investime Strategjike shkaktoi mospajtime te anëtarë...

Pritet të Shtohen Orët e Vozitjes

Në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim ekonomik u vendos që të shtohen orët praktike dhe teorike për marrjen e patentë-shoferit.