Postet nga: sahit krasniqi

Punëtori i sigurimit dëshmon në gjykimin për vrasjen në kafene në Ferizaj

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar gjykimi i Dardan Shabanit, i akuzuar për vrasjen e Elvedin Ibrahimit.

I dëmtuari e pyet Faik Graincën: A i ke thënë vëllait tim 'ju jeni familje primitive'

Ish-drejtori i Urbanizmit në Ferizaj Faik Grainca dha mbrojtjen e tij të enjten dhe të premten në Gjykatën e Ferizajt.

Rrëfimi i menaxherit të lokalit ku u vra Elvedin Ibrahimi

Dardan Shabani, i akuzuar për vrasjen e Elvedin Ibrahimit, si dhe dy të akuzuarit tjerë Meriton Murseli dhe Albion Ahmeti, të cilët në këtë rast akuzohen pë...

Në gjykimin e ish-drejtorit të Urbanizmit si provë dëgjohet seanca e Kuvendit Komunal

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca gjyqësore ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit, Faik Grainca, i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Dënohet me burg për disa vepra penale ish-oficeri i Policisë

Gjykata e Ferizajt ka shpallur sot aktgjykimin në rastin e ish-togerit të Policisë, Menderes Sinani dhe Vahid Tahirit.

Ish-togeri i policisë në rigjykim për ryshfet, ndikim e shmangie nga taksat doganore

Në gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca e rigjykimit ndaj ish-zyrtarit të Policisë, Menderes Sinani, i akuzuar për disa vepra penale, ndër to marrje e ryshfetit, ushtrim ...

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Vrasja brenda lokalit në Ferizaj, të akuzuarit deklarohen për fajësinë

Dardan Shabani, i akuzuar për vrasje të rëndë në një aheng në lokalin ‘n’Konak’ në Ferizaj ku kishte mbetur i vdekur Elvedin Ibrahimi, nuk e ka pranuar ...