Postet nga: safete tolaj

Rasti shënjestruar, Ish-gjyqtarja Tolaj para Gjykatës

Seanca ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, djalit të saj, Fisnikut, dhe zyrtarit të Policisë, Granit ...

Dëshmitari: Djali i Safete Tolajt kërkoi tokë, 5 mijë euro dhe veturë

Në gjykimin ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj dëshmoi i dëmtuari Agron Kelmendi.

Ish-gjyqtarja Safete Tolaj ndihet plotësisht e pafajshme

Ish-gjyqtarja Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, u deklarua e pafajshme në gjykimin e saj, djalit të saj, ...

Ish-Gjyqtarja Safete Tolaj Përballet Sot me Gjykatën

Ish-gjyqtarja Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të autoritetit zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare do të dal sot para gjykatës.

Gjykimi i Safete Tolajt Vazhdon më 25 Prill

Në javën e fundit të prillit është paraparë seanca e radhës në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj.

Vendimi i Apelit për Ish-Gjyqtaren Safete Tolaj

Gjykata e Apelit ka vendosur që t’ia refuzojë lidhje me kërkesën ish-gjyqtares Safete Tolaj për hedhjen e aktakuzës. Kjo është konfirmuar nga Burimet e KALLXO....

‘Fati’ i Aktakuzës ndaj ish-Gjyqtares Safete Tolaj në Dorë të Apelit

Gjykata e Apelit pritet të vendosë në lidhje me ankesën e mbrojtjes ndaj vendimit të Gjykatës Themelore të Ferizaj për refuzim të hedhjes së aktakuzës ndaj ...

Gjykata Vendos për Aktakuzën Ndaj Ish-gjyqtares Safete Tolaj

Gjykata Themelore në Ferizaj ka vendosur lidhur me aktakuzën që rëndon ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj dhe dy të akuzuarve të tjerë të këtij rasti duke refuzuar kë...