Postet nga: safete tolaj

Lirohet ish-gjyqtarja Safete Tolaj, dënohet djali i saj Fisniku

Gjykata e Ferizajt ka liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ish-gjyqtaren Safete Tolaj. Sipas aktgjykimit të kësaj gjykate, Prokuroria nuk ka vërtetuar akuzë...

Rast i shënjestruar, ish-gjyqtarja Tolaj sërish para gjykatës

Ish-gjyqtarja, Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare do të përballet sërish para Gjykatës në Ferizaj. Bashkë me ish-gjyqtaren, të akuzuar janë ...

Dëshmitari: Në Deçan flitej se djali i gjyqtares Tolaj ‘kryente punë në Gjykatë’

Ka vazhduar edhe sot gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj, dëshmitari rrëfen si pagoi 700 euro për lirimin e djemve

Dëshmitari Sali Mehaj u dëgjua sot para Gjykatës në Ferizaj në gjykimin ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Dëshmitari: Djali i ish-gjyqtares Tolaj m’i kërkoi 20 mijë euro për të përshpejtuar lëndën

Gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj dhe zyrtarit të Policisë, Granit Shehaj, vazhdoi sot me dëgjimin e dy dëshmitarëve të ftuar nga Prokuroria.

Brenda një dite, tri gjykime të shënjestruara për viza

Dy gjykime  në Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe një tjetër në atë të Ferizajt ishin paraparë të mbahen sot në gjykatat e Kosovës.

Rasti i shënjestruar, ish-gjyqtarja Tolaj edhe sot para Gjykatës

Ish-gjyqtarja e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Safete Tolaj do të përballet sot me gjykatën në Ferizaj.

Dëshmitari: Babai i dha para djalit të ish- gjyqtares për lirimin e djemve

Në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, djalit të saj, Fisnikut dhe zyrtarit të Policisë, ...