Postet nga: Safete Hadërgjonaj

Ish-deputetja e PDK-së sot pritet të intervistohet nga Gjykata e Speciale

Ish-deputetja e PDK-së, Safete Hadërgjonaj, sot pritet të intervistohet nga Gjykata Speciale në cilësinë e dëshmitares.

Vëllai u deputetes së PDK-së emërohet anëtar Bordi në Kompaninë e Ujitjes

Më 18 qershor, kryeministri i Kosovës në një mbledhje të rregullt të Qeverisë, kompletoi emëroi anëtarët në disa prej ndërmarrjeve publike në vend.

Deputetja e PDK-së: Partitë opozitare po dalin si engjëj, por s’kanë lë gjë pa bërë

Deputetja e PDK-së, Safete Hadërgjonaj ka kritikuar ashpër partitë opozitare LDK-në dhe LVV-në për thirrje të seancave të jashtëzakonshme.

Hadërgjonaj: Ka Shumë Gjëra të Mira të Arritura Përmes Dialogut

Në takimin e tretë koordinues të komisioneve parlamentare për rolin mbikëqyrës të dialogut të Brukselit, Safete Hadërgjonaj, kryetare e Komisionit për Buxhet dhe Financa, tha ...

Debati për Dialogun Rrëshqet në Tema Tjera

Debati mes deputetëve dhe qytetarëve nga rajoni i Pejës, i parashikuar të bëhet për dialogun me Serbinë,më së paku iu kushtua dialogut të Brukselit.

PDK e Kritikon dhe e Mbështet Buxhetin 2017

Deputetja Safete Hadërgjonaj, në emër të grupit, tha se ky projekt buxhet nuk përputhet me prioritetet e qeverisë.

Kujtim Paçaku: Fjalori Përbuzës Pengon Integrimin e Romëve

Kujtim Paçaku: Fjalori Përbuzës Pengon Integrimin e Romëve

Përfaqësuesi i komunitetit rom në Kuvendin e Kosovës, Kujtim Paçaku, thotë se termat përbuzës të cilët përdoren në bashkëbisedime të ndryshme ...

Miratohet Taksa e Fondit të Kursimeve Pensionale

Ky fond pas miratimit të taksës për këtë vit do të jetë 6 milionë e 628 mijë e 379 euro duke llogaritur shpenzimet e muajit janar.