Postet nga: sadik halitjaha

Bashkëshortja e Rexhep Selimit: “Nuk dua me pa kërkon prej bashkëluftëtarëve të mi te krimet e rënda e aq më pak për statusin e veteranëve”

Deputetja Shqipe Selimi ka dëshmuar të enjten më 29.02.2024 në Gjykatë në procesin gjyqësor ndaj të akuzuarve në rastin ‘Veteranët’.

Rasti “Veteranët”, 4 komandantë brigadash rrëfejnë për procesin e verifikimit të statusit të veteranëve të UÇK-së

Pesë dëshmitarë të rinj kanë dëshmuar më 28.02.2024 në procesin gjyqësor i njohur si "Veteranët" që po zhvillohet në Gjykatën e Prishtinës.

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Rasti 'Veteranët', Sami Lushtaku pranon se i kërkoi Nuredin Lushtakut ta zëvendësonte atë në Komisionin verifikues

Agim Çeku dhe 11 të tjerët të akuzuar në rastin e njohur si 'Veteranët' u ulën sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinë...

Halitjaha në Hagë: Ushtarët që shkelnin rregullat e UÇK-së, masa e vetme disiplinore ka qenë përjashtimi

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, dëshmitari Sadik Halitjaha po vazhdon dëshminë e tij në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, ...

Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve, Halitjaha thotë se s'ka pasur burg në Kleçkë, përballet me një dokument të nënshkruar nga Agim Zogaj

Gjatë dëshmisë së tij në Gjykatën Speciale, ku për krime të pretenduara të luftës dhe krime kundër njerëzimit po gjykohen Hashim Thaçi, Kadri ...

Ish-eprori i UÇK-së, Halitjaha rrëfen para Speciales aktet e torturës dhe 'bashkëpunëtorët e Serbisë'

Në një dëshmi para Gjykatës në Hagë, dëshmitari Sadik Halitjaha ka rrëfyer për ngjarje të rënda torturash dhe bashkëpunëtorësh gjatë periudhë...

Ish-eprori i UÇK-së, Sadik Halitjaha vazhdon dëshminë në Hagë në gjyqin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Në sallat e drejtësisë në Hagë, Sadik Halitjaha, ish-eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), po vazhdon të japë dëshmi.